referenties

“Ik heb veel inzichten gekregen in mezelf en ervaar meer compassie naar mezelf. Fijn om te merken dat ik een open blik heb gekregen en vooral minder oordeel naar mijzelf en anderen.”

“Je bent echt een prettig persoon. Lekker normaal en “down to earth”. Precies wat ik nodig had en fijn is bij deze training.”

“Je hebt de principes mindfulness heel mooi over weten te brengen. Er was een zeer ontspannen, veilige sfeer en je mag jezelf oprecht kundig noemen.”

“Door de meditaties kan ik mijn rust vinden en ik heb het gevoel dat ik veel meer keuzes heb in hoe ik reageer in bepaalde situaties.”

“Leerpunt is dat ik voor mijzelf erg belangrijk ben… Nu nog er naar gaan leven.”

“Bedankt voor jouw zorgvuldige training, ik heb heel veel geleerd, ik ben ook geestelijk sterker geworden mededank aan deze training. Het is pas een begin van een nieuw hoofdstuk van mijn leven, ik ga mezelf voortaan zeker serieus nemen!”

“Heerlijk om te merken dat ik het mezelf toe sta om af en toe stil te staan. Klinkt simpel, maar mij brengt het meer ruimte voor bewustere keuzes voor mezelf. De eigen regie voel ik weer veel meer.”

“Wat ben je een mooi en prettig mens. Ik sta vaker even stil, kies vaker voor mezelf en vind het oordeel van een ander minder belangrijk. Dank voor je prettige en duidelijke uitleg. Dank voor de lekkere thee.”

“Ik geniet meer!”

“Je rustige, niet oordelenede en open houding was erg prettig!”

“Fijn dat ik je heb leren kennen en wat een passie voor je vak heb jij. Ik heb veel van je woorden opgeslagen en voel me meer bekwaam om goed voor mezelf te zorgen/kiezen. Bewuste aandacht voor de dingen die ik doe, erg fijn en plezier vermeerderend.”

“Heel veel dank. Het heeft mij geleerd om dingen echt te “zien” en minder op de automatisch piloot te varen. Ik kan meer genieten van de dingen die er zijn en die ik doe.”

“Je brengt rust en duidelijkheid. Ik heb ontzettend veel geleerd en kan er echt mee verder in de toekomst.”

%d bloggers liken dit: