aanbod

Groepstraining mindfulness MBSR.
Het is mogelijk om een mindfulness training in een groep te volgen. Doorlopend geef ik trainingen in Eindhoven en Veghel.

Individuele training mindfulness MBSR.
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom een groepstraining niet geschikt zou kunnen zijn. Daarom bied ik ook trainingen op individuele basis aan. De locatie van training spreken we samen af.

Duo training mindfulness MBSR.
Ook is het mogelijk om de training in een tweetal te volgen. Bijvoorbeeld met een goede vriend/vriendin of met je partner. Laat ik duidelijk zijn dat het geen relatietherapie betreft. In alle gevallen volg je een mindfulness training voor jezelf. Wel kan het in een relatie bijvoorbeeld verbindend en motiverend zijn om samen mindfulness te ontwikkelen.

Mindfulness op je werk.
Steeds vaker worden medewerkers aangemoedigd om hun eigen vitaliteit en gezondheid aandacht te geven. Een manier om dit te doen is mindfulness ontwikkelen. Het is mogelijk om een groepstraining op locatie te plannen of juist een externe locatie, maar ook een individueel traject kan hierbij passend zijn.

Workshops.
Deelnemen aan een training is soms een brug te ver. Wat is mindfulness eigenlijk? Organiseer jij een dag/weekend gericht op vitaliteit? Dan wil ik graag onderdeel zijn van jou programma en een introductie verzorgen met mindfulness.

%d bloggers liken dit: