trainingsaanbod

Graag laat ik je kennismaken met wat ik te bieden heb voor zowel particulieren als bedrijven. Heb je vragen of wil je liever een aanbod op maat? Neem dan contact met me op! Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

  1. Samen mediteren:

Je weet wat mediteren is en hoeveel het voor je kan betekenen. Toch vind je het fijn om af en toe een stok achter de deur te hebben, want in het dagelijks leven is het soms knap lastig om het mediteren vol te houden. Dan is “Samen mediteren” iets voor jou! Deze avonden zijn laagdrempelig en bedoeld om weer even terug te gaan naar de kern.  Op die manier zorgen we ervoor dat mindfulness voor jou levend blijft, ondanks de hectiek van het dagelijks leven.  Samen doen we enkele meditaties en als daar behoefte aan is inspireren en motiveren we elkaar, bijvoorbeeld door het delen van tips, over hoe we mindfulness toepassen in ons leven.

Kosten: €15  per persoon per avond (inclusief BTW).
Data en locatie: < zie agenda>

  •  Kennismakingsworkshop

Als je overweegt om aan de slag te gaan met mindfulness, is het fijn om er even aan te kunnen “proeven” voordat je een training of traject start. In deze workshop spreken we  over wat mindfulness is, hoe je het toepast en doen we samen enkele oefeningen.  Zo krijg je een beeld van mindfulness, maar vooral ook van mij. Je leert mij kennen en ziet mij aan het werk. Je krijgt de mogelijkheid te ontdekken of ik als mens en coach pas bij waar jij naar op zoek bent. 

Kosten: €15  per persoon (inclusief BTW).
Data en locatie: < zie agenda>

  • Workshop bedrijven

Gezonde medewerkers, dat wil iedere organisatie. Om medewerkers te ondersteunen om goed voor zichzelf te kunnen zorgen, staat vitaliteit dan ook bij veel organisaties hoog op de agenda. In op maat gemaakte workshops geef ik medewerkers en leidinggevenden tips en handvatten om mindfulness toe te passen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. De exacte inhoud bepalen we samen. Want iedere organisatie is anders én ieder mens is anders. Ik bekijk daarom graag samen met u wat past bij uw organisatie en medewerkers.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.
Kosten: op aanvraag
Data en locatie: nader te bepalen

  • Groepstraining

De groepstraining Mindfulness helpt je mindfulness onder de knie te krijgen in de geborgenheid van een groep. In een individueel kennismakingsgesprek bespreken we je motivatie en kijken we hoe mindfulness je kan helpen. In 8 bijeenkomsten van 2,5 uur ga je in een groep van maximaal 12 personen aan de slag. Naast de oefeningen die we doen in de bijeenkomsten, oefen je thuis ook en krijg je bovendien een werkboek dat je helpt om je Mindfulness eigen te maken. Het werkboek is je houvast tijdens de training, maar ook een naslagwerk. Het bevat veel informatie, opdrachten en ruimte voor reflectie.

Na 6 weken kun je deelnemen aan de oefendag, waarop we gedurende 5 uren samen met anderen mediteren in stilte. Deze dag werkt motiverend en inspirerend, geeft verdieping en helpt je te bepalen waar je staat in het traject.

Groepsgrootte: maximaal 12 personen
Kosten: €400,- per persoon
Data en locatie: zie agenda
Deze training is ook te boeken voor bedrijven. Tarief op aanvraag, afhankelijk van groepsgrootte.

  • Individuele training

Niet iedereen heeft baat bij een groepstraining. Misschien vind je het eng of lastig om in een groep te spreken of functioneren. Of misschien vind je het gewoon fijner de training alleen te volgen. Daarom bied ik ook individuele trainingen aan.
In een kennismakingsgesprek bespreken we je motivatie. Daarna gaan we samen gedurende een aantal weken aan de slag met Mindfulness. Naast de oefeningen die we doen in de bijeenkomsten, oefen je thuis ook en krijg je bovendien een werkboek dat je helpt om je Mindfulness eigen te maken. Het werkboek is je houvast tijdens de training, maar ook een naslagwerk. Het bevat veel informatie, opdrachten en ruimte voor reflectie.

Het voordeel van een individueel traject is dat er ruimte is voor 1-op-1 begeleiding. Deze training heeft dan ook een meer coachend karakter dan de groepstraining, omdat er meer tijd is voor verdieping. De individuele training omvat 6 bijeenkomsten van 1,5 uur en uiteraard ben je ook welkom op de oefendag. Na al die weken ben je al een heel eind op weg en dan werkt het vaak motiverend om verdieping te zoeken tijdens de oefendag. Gedurende 5 uur mediteren we samen in stilte en kun je in alle rust bepalen waar je in het proces staat.

Kosten particulier: €700,-
Kosten bedrijven: €895
Data en locatie: in overleg

  • Duo training

Geen fan van een grote groep, maar helemaal alleen vind je ook niet prettig? Dan is de duo-training misschien de oplossing. Je volgt de training samen met je partner of bijvoorbeeld een goede vriend of vriendin. De focus ligt op mindfulness, er is geen sprake van een vorm van (relatie)therapie.
Ook deze training start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jullie motivatie bespreken. Daarna gaan we, op een nader te bepalen locatie, samen aan de slag. Er volgen 7 bijeenkomsten van 2 uur waarin we oefeningen doen en verder ingaan op wat mindfulness inhoudt. Naast de oefeningen die we doen in de bijeenkomsten, oefenen jullie thuis ook en ontvangen jullie bovendien een werkboek. Het werkboek is jullie houvast tijdens de training, maar ook een naslagwerk. Het bevat veel informatie, opdrachten en ruimte voor reflectie.

Na 6 weken is er de mogelijkheid om een oefendag te bezoeken. Op die dag gaan we gedurende 5 uren samen met anderen mediteren in stilte. Deze dag werkt motiverend en inspirerend, geeft verdieping en helpt je te bepalen waar je staat in het traject.

Kosten particulier: €550,- per persoon
Kosten bedrijven: €675,-
Data en locatie: in overleg

  • Individuele coaching

Naast mindfulness, zijn er een heleboel andere manieren die je kunnen helpen in het leven. Je bent zoekende wat bij je past, wat nu precies aangepakt moet worden en op welke manier. Deze individuele coaching geeft richting aan jouw zoektocht en kan de eerste stap zijn om tot de kern te komen.
In onze gesprekken proberen we helder te krijgen wat je bezighoudt, wat knelpunten zijn en waar je mee aan de slag wilt. We pluizen als het ware samen uit wát nou precies de angel is die eruit moet om verder te kunnen. Dit traject is geen alles oplossend iets, maar ondersteunt jou in je zoektocht. Naar jezelf, de kern, waar je voor staat en waar je naartoe wilt. Met meer rust en minder stress. Uiteraard pas ik in deze coaching ook mindfulness toe. Als je daar voor openstaat, zal ik je vragen samen te mediteren.

De frequentie en hoeveelheid van gesprekken stellen we samen vast tijdens een kennismakingsgesprek. Neem contact met me op, dan bekijken wat het beste bij jou past. Kosten: €70,- per gesprek  (60 minuten)
Locatie: nader te bepalen

Vergoeding:

Ri-mindful gecertificeerd lid (categorie 1) van de Vereninging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN).


Op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness vindt je meer informatie over de vergoeding van een mindfulnesstraining door de verschillende zorgverzekeraars.


%d bloggers liken dit: